cupCakes

חפש מתכון

חפש








דג במיונז

דג במיונז

שולח המתכון: פולינה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: דגים

דג סול / נסיכת הנילוס אפוי בתנור ברוטב מיונז

דג סול או נסיכת הנילוס
לשים הדג בחצי כוס מיץ לימון ל-1/2 שעה.
בתבנית לשים שכבת בצל ושכבת עגבניות.
על זה לשים הדג אחרי סחיטה.

רוטב:
1/2- 3/4 כוס חלב.
מרק בצל או פטריות
2-3 כפות מיונז
קטשוף

אם הרוטב יותר מידי סמיך אפשר להוסיף 2-3 כפוץ חלב.
אם הוא נוזלי מידי מוסיפים אבקת מרק.
לשים על הדג ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות כ- 45 דקות.
לפני סיום לשים גבינה צהובה מגורדת.


תגיות: בצליםדגדג נסיכת הנילוסדג סולחלבמיונזמיץ לימוןעגבניותפטריותקטשופ

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית